Serious Games Special 2013

Presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

Al twee jaar brengt Control met succes vele tientallen serious games en e-learning bedrijven onder de aandacht van honderden mogelijke opdrachtgevers. Binnenkort verschijnt dan ook de Control Serious Games Special 2013: dé kans om ook uw studio onder de aandacht te brengen en zo mogelijk nieuwe opdrachten binnen te halen.

Ook dit jaar is de uitgave Engelstalig wat wederom een extra groot bereik betekent. De oplage is 2.500 exemplaren waarvan er 1.500 direct en op naam verzonden worden naar directies en beslissers van honderden bedrijven en instellingen. De overige exemplaren verspreiden we op relevante beurzen en congressen.

Bekijk hier de editie van vorig jaar.

Special voor opdrachtgevers van de gamesindustrie

Materiaal deadline: vrijdag 7 juni 2013

Doel?

 1. Potentiële opdrachtgevers van Nederlandse gamesbedrijven kennis laten maken met de mogelijkheden van games voor hun organisatie;
 2. Nederlandse gamesbedrijven presenteren zich aan mogelijke opdrachtgevers.

Hoe?

 • We produceren een aantrekkelijk magazine en verspreiden 1.500 exemplaren onder grote bedrijven en overheidsinstellingen op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau.
 • De ontvangers zijn directie, marketing management en HR management. Verzending zal op naam gebeuren (dus niet ‘t.a.v. de directie’ of andere algemene aanduidingen).
 • Ook delen we 1.000 exemplaren van het blad uit op diverse relevante congressen en beurzen. Tenslotte zal een deel via ambassades in het buitenland worden verspreid.
 • Belangrijk: de vorige editie is online meer dan 15 duizend keer gelezen (dus aangeklikt) en meer dan tweeduizend keer gedownload (cijfers: issuu.com).

Inhoud

 • Wat is een game? Wat is e-learning?
 • Focus op: Marketing & Reclame
 • Focus op: Simulatie, training & cursussen
 • Focus op: Werving & Selectie
 • Focus op: Healthcare
 • Focus op: Logistiek & Veiligheid
 • Focus op: Onderwijs
 • De Nederlandse gamesindustrie
 • Profielen van Nederlandse gamesbedrijven

Meedoen?

Dat kan, op de volgende manieren:

1. Case + advertentie + profiel

Na elk artikel over een toepassingsgebied (Marketing & Reclame; Simulatie, training & cursussen; Werving & Selectie, Logistiek & Veiligheid, Onderwijs) hebben diverse bedrijven de mogelijkheid een succesvolle case uit de doeken te doen. Op de pagina daarnaast verschijnt een full page advertentie van hetzelfde bedrijf.

Kosten:
Case plus full page advertentie: €2.250

2. Profiel

In een profiel kan een bedrijf zich presenteren aan potentiële opdrachtgevers. Een profiel bestaat uit een logo, een korte, bondige omschrijving, eventuele bestaande klanten en uiteraard de contactgegevens. Per pagina is maximaal ruimte voor 4 profielen.

Kosten:
Profiel 1/4 pagina: €500
Profiel 1/2 pagina: €750

3. Advertentiepagina + profiel

Om extra op te vallen bieden wij de mogelijkheid een advertentie te boeken. Deze wordt geplaatst tussen de profielen of tussen de redactionele artikelen.

Kosten:
Advertentie 1/1: €1.250
Advertentie 1/1 pagina op de achterkant (back cover): €2.250

Prijzen zijn excl. BTW


Presenteer ook uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

Neem contact met ons op!

Control Magazine
t. +31(0)30 231 99 14
sales@control-online.nl