Nieuws
Now Reading
Stacklands van Sokpop maakt kans op een IGF-award
0

Stacklands van Sokpop maakt kans op een IGF-award

by Alessandra van Otterlo25 januari, 2023

De finalisten voor de 25e jaarlijkse awards van het Independent Games Festival (IGF) zijn bekendgemaakt. Stacklands van Aran Koning van SokPop is finalist in de categorie Excellence in Design.

Of het Sokpop Collective de award wint horen we op de uitreiking op 22 maart. Mocht Stacklands in de prijzen vallen, dan is het de eerste Nederlandse game ooit die een IGF-award in de wacht sleept. Alle finalisten komen ook in aanmerking voor de publieksprijs. Daarvoor je stem uitbrengen kan tot en met 9 februari via dit online formulier.

Tunic en Betrayal At Club Low zijn met elk drie nominaties de grootste IGF award kanshebbers van dit jaar.

In Stacklands bouw je een dorp door middel van kaarten. Wanneer je de juiste kaarten combineert krijg je voor voedsel, bouw je gebouwen en versla je de wezens die je niet in je dorp wilt hebben.

Korting op GDC passen

Het Independent Games Festival en de award-uitreiking zijn onderdeel van de Game Developers Conference in San Francisco. Control-lezers krijgen een korting van 10% op GDC onsite All Access, Core, of Summits passen, of de Virtual All Access pass. Gebruik bij je registratie kortingscode 10off-control-mpv5x om je pas tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Een kaart kopen kan hier. Let op: deze early bird loopt morgen af!

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).