Now Reading
Uit Nu! • Help Sint bij het bezorgen van de laatste pakjes
0

Uit Nu! • Help Sint bij het bezorgen van de laatste pakjes

by Alessandra van Otterlo5 december, 2022

Waarschijnlijk hebben de meeste mensen de buit al binnen, maar officieel is het pas vanavond pakjesavond. Dus moet de Sint nog even aan de bak. Helaas heeft ook de goedheiligman last van het personeelstekort. Daarom rijdt hij in z’n eentje over de daken om de laatste cadeautjes in schoorstenen te stoppen.

Wil je hem helpen, zodat hij zijn stoomboot terug naar Spanje kan halen? Speel dan Sinterklaas puzzelgame Door de Bomen, een passieproject van Joeri Ridder. In het dagelijkse leven is Ridder part-time werkzaam voor Sherlocked, en werkt hij aan development aan 3d puzzelgame Nomori.

Door de Bomen is gratis te spelen via Itch.io. De game is gemaakt voor mobiel, maar ook op je desktop kan je de Sint te hulp schieten. Voor het ontwikkelen van Door de Bomen kreeg Ridder hulp van Tim Peeters en Nino Saglia.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).