Now Reading
Uit Nu! • Trifox is een sluwe vos met veel talenten
0

Uit Nu! • Trifox is een sluwe vos met veel talenten

by Alessandra van Otterlo21 november, 2022

De game Trifox is al een aantal jaar op verschillende evenementen te spelen, maar nu kan je ook thuis met de debuut-game van het het Belgische Glowfish Interactive aan de slag.

Trifox is een action adventure met een gelijknamige vos in de hoofdrol. Nadat zijn huis is aangevallen en zijn afstandsbediening is gestolen, gaat Trifox achter de mysterieuze plunderaars aan. Om zijn vijanden te slim af te zijn gebruikt hij magie, kracht en gadgets. Hiervoor kan Trifox drie verschillende karaktertypes gebruiken: Warrior, Mage en Engineer. Elk heeft een eigen unieke set klassegebonden vaardigheden die je kan combineren om je eigen sluwe vos te vormen.

De game is geïnspireerd op de klassiekers als Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Ratchet & Clank.

Trifox is voor €19,99 te koop voor PC (onder andere via Steam, GOG, de Epic Game Store), Nintendo Switch en Xbox One/Series S|X. Een PlayStation 4 en 5 versie volgt 23 november.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).