Nieuws
Now Reading
Gamescom 2022 • Een terugblik in plaatjes
0

Gamescom 2022 • Een terugblik in plaatjes

by Alessandra van Otterlo30 augustus, 2022

De eerste post-pandemische Gamescom zit er op. Hieronder een beeldverslag van het Holland Paviljoen, het België Paviljoen en een aantal Nederlandse en Belgische games die we in de consumentenhallen tegenkwamen.

Holland Paviljoen


Team DGA en de Creative NL delegatie (foto: Bram van Lith)

 

België Paviljoen

Consumenten hallen


Ak-xolotl van 2Awesome Studio won de Indie Arene Booth award voor Best Streamable Game (foto: Indie Arena Booth)

 

 

 

 

 


(foto via de developer)

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).