Now Reading
Uit Nu! • Banana Kong 2: jungle in de Achterhoek
0

Uit Nu! • Banana Kong 2: jungle in de Achterhoek

by Alessandra van Otterlo29 juli, 2022

FDG Entertainment werkte voor Banana Kong Blast samen met Engine Software. Die samenwerking beviel goed en Banana Kong 2 komt dus ook weer uit Doetinchem.

Banana Kong 2 is een sidescroller waarin je door jungles, lagunes en grotten rent en springt, achterna gezeten door een mega berg bananenschillen. Maar dit keer platform je je niet alleen een weg door warme oorden. Kongs onstilbare honger naar bananen brengt je zelfs op de Noordpool.

Met de bananen die je verzamelt koop je in de in-game shop items waar je Kong mee aankleedt, maar die je ook kunnen voorzien van speciale krachten. Of je koopt er speciale dierenvrienden mee, die je helpen bij je reis door de jungle.

Banana Kong 2 is gratis te downloaden in de Apple App Store en via Google Play.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).