Nieuws
Now Reading
News Tower van Studio Nul wint Indigo Award
0

News Tower van Studio Nul wint Indigo Award

by Alessandra van Otterlo20 juni, 2022

Extra, extra, read al about it! News Tower heeft de Indigo Award gewonnen.

In de game van Rotterdamse developer Studio Nul keer je terug naar het New York van de jaren ’30 van de vorige eeuw. Het is aan de speler om een eigen krantenimperium op te bouwen. Je zorgt dat iedereen in je nieuwstoren aan het werk kan en dat de kranten worden gedrukt en gedistribueerd.

Aan de speler de keuze welke onderwerpen zich lenen voor interessante artikelen waarmee je je krant verkoopt. Want ook negentig jaar geleden draaide het maken van kranten gewoon om het verdienen van geld. En over geld gesproken: met de winst streek Studio Nul ook nog eens $5.000 op, van sponsor Xsolla.

Omdat de games niet op locatie gespeeld konden worden bepaalde een vakjury bestaande uit (in alfabetische volgorde) Matthijs Dierckx, Deloryan Hommers, Tomas Sala en Martine Spaans, welke van de 24 showcasende games er met de winst vandoor ging.

News Tower is nog niet te koop, maar je kan je de game al wel wishlisten op Steam.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).