Nieuws
Now Reading
Dit is de selectie voor de Indigo Showcase 2022
0

Dit is de selectie voor de Indigo Showcase 2022

by Alessandra van Otterlo16 mei, 2022

Dutch Game Garden heeft de selectie voor Indigo bekendgemaakt. Er is dit jaar geen fysieke showcase, dus de 24 geselecteerde games zijn helaas niet op locatie te spelen. Ze zijn wel online te bewonderen, want GlitchKraft, TeamWALL, ShannaNinaNL en Melanie spelen ze allemaal tijdens de gratis Indigo Discover Showcase stream.

Wat je op 17 juni wel op locatie kan bijwonen zijn de Indigo talks, en er is een expo op het MeetToMatch plein. Voor het aanschaffen van kaarten ga je naar de Indigo website. Als je snel bent pak je het early bird tarief nog mee.

Hieronder een overzicht van de geselecteerde games in willekeurige volgorde. Kijk voor meer informatie over de games op de Indigo website.

Tuggowar banner
Schim banner
About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).