Nieuws
Now Reading
Control steunt Oekraïne
0

Control steunt Oekraïne

by Alessandra van Otterlo7 maart, 2022

Wat er in Oekraïne gebeurt is vreselijk. Mensen die noodgedwongen in angst af te wachten, omdat ze geen kant op kunnen. Mensen die halsoverkop hun huis of zelfs hun land moeten ontvluchten. Onder hen ook mensen die we kennen, omdat ze werkzaam zijn in de game-industrie.

Om de Oekraïners te steunen doneert Control de Gamejobs.eu-inkomsten die tussen vandaag en 21 maart binnenkomen aan een organisatie die hen humanitaire hulp biedt (het geld gaat naar een van de organisaties op deze lijst).

Wil je helpen, maar heb je op dit moment geen vacatures, dan kan je een van de volgende dingen doen:

  • nu Gamejobs credits kopen en die op een later moment gebruiken
  • op deze site kijken hoe je rechtstreeks geld kan doneren of op een andere manier je steentje kan bijdragen
  • je aanmelden bij de Game Dev: Ukraine refugee help Discord server
  • meedoen aan de landelijk actie van giro 555

Ben je zelf bezig met een inzamelingsactie en wil je dat delen, laat het weten. We kunnen in dit artikel de verschillende initiatieven eventueel verzamelen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).