Nieuws
Now Reading
Traffic Jams wint Cinekid Game en App Award
0

Traffic Jams wint Cinekid Game en App Award

by Redactie22 oktober, 2021

Traffic Jams, de VR verkeersregel game van Little Chicken Game Company, heeft op het Cinekid Festival de Game en App Award gewonnen.

Het was voor het eerst dat het mediafestival voor kinderen een award voor games en apps uitreikte. Developers uit binnen- en buitenland konden hun games inzenden. Uit deze inzendingen koos een selectiecommissie negen kanshebbers.


Impressie Medialab

Het laatste woord was aan vier leden van de Cinekid Junior Crew. Zij speelden de games en kozen Traffic Jams als winnaar. Naast een Cinekid Leeuw ontving Little Chicken een cheque ter waarde van €2.500. De geselecteerde games maken, samen met nog meer games, installaties en digitale media, onderdeel uit van het Cinekid MediaLab in Amsterdam.

Twee weken geleden won Traffic Jams bij de Dutch Game Awards al de award voor Best Innovation.

Beeld bovenaan de pagina: Alle Cinekid Awards winnaars bij elkaar (via Cinekid)

About The Author
Redactie