Now Reading
Uit Nu! • Traffic Jams: verkeer regelen met PlayStation VR
0

Uit Nu! • Traffic Jams: verkeer regelen met PlayStation VR

by Alessandra van Otterlo26 augustus, 2021

Traffic Jams, de VR verkeersregel game van Little Chicken Game Company is nu uit op PlayStation VR.

In Traffic Jams regel je het verkeer regelen. Je geeft auto’s, bussen, brommers en voetgangers het teken om te stoppen en te gaan, of om een beetje extra tempo te maken. Het doel is het verkeer zo soepel en zo snel mogelijk in goede banen te leiden.

Van Gouda tot Tokyo

Je loopbaan begint op een T-splitsing in Gouda. Om nachtlevels en nieuwe steden vrij te spelen moet je achievements halen. Dat kan van alles zijn: het behalen van een x aantal punten, een voorkomen van ongelukken, of juist zoveel mogelijk ongelukken veroorzaken. Soms moet je gooien met frisbees, kazen of vis. En dan zijn er nog muggen, zombies en andere monsters die je het leven zuur maken. Gekkigheid alom.

Doe je het allemaal goed genoeg, dan mag je, naast Gouda, het verkeer regelen in Parijs, New York, Tokyo en de thuishaven van Little Chicken: Amsterdam.

Multiplayer

Traffic Jams heeft ook een multiplayer modus waarin de VR-speler hulp krijgt van vier anderen die spelen op mobiel. De VR-speler moet opdrachten volbrengen, en de rest moeten via hun mobieltje verkeer en zombies spawnen om dat mogelijk te maken.

Traffic Jams is vanaf vandaag €19,99 te koop via de PlayStation Store. PlayStation Plus leden krijgen tot 9 september 25 procent korting. De game was al te koop op Steam en in de Oculus Store. Traffic Jams wordt uitgegeven door Vertigo Games.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).