Nieuws
Now Reading
Dit is de Indigo Showcase 2021 selectie
0

Dit is de Indigo Showcase 2021 selectie

by Alessandra van Otterlo26 mei, 2021

Dutch Game Garden heeft de game-selectie voor Indigo 2021 bekendgemaakt. Ook dit jaar is de showcase virtueel, maar wel in een iets andere vorm dan vorig jaar: GlitchKraft, TeamWALL, ShannaNinaNL en Rami Ismail spelen de de geselecteerde games op hun Twitch-kanaal. Tijdens de streams zijn de developers aanwezig om meer te vertellen over de games, en om vragen van het publiek te beantwoorden. Omdat alle developers op locatie aanwezig moeten zijn bestaat de selectie louter uit Nederlandse en Belgische games, en is het aantal games beperkt tot 25.

De selectie (in volledig willekeurige volgorde):

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).