Nieuws
Now Reading
Blue Giraffe Games sluit de deuren
0

Blue Giraffe Games sluit de deuren

by Alessandra van Otterlo21 mei, 2021

Blue Giraffe Games stopt er mee. Zo valt te lezen op het LinkedIn account van senior game designer Tj’ièn Twijnstra. In zijn post schrijft hij: “Blue Giraffe Games gaat sluiten en daarmee is een groep van de meest getalenteerde F2P developers, artists en designers beschikbaar voor nieuwe uitdagingen. Deze geweldige mensen hebben allemaal jarenlange ervaring.”

De studio werd in 2012 opgericht en is met name bekend van de succesvolle Delicious en Heart’s Medicine games. De laatste jaren maakte Blue Giraffe onderdeel uit van GameHouse.

We hebben Blue Giraffe om een reactie gevraagd.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).