Now Reading
Uit Nu! • Typ je vijanden aan gort in Nanotale
0

Uit Nu! • Typ je vijanden aan gort in Nanotale

by Alessandra van Otterlo21 april, 2021

Woorden doen geen pijn zegt men wel eens. Nou, dat gaat in Nanotale van het Belgische Fishing Cactus niet op, want daar typ je woorden om je vijanden te verslaan.

Nanotale was al anderhalf jaar beschikbaar als Early Access titel, maar de game heeft nu de 1.0 status bereikt. De game bouwt voort op Epistory, het typavontuur dat Fishing Cactus vijf jaar geleden uitbracht. Rosalind trekt er weer op uit om de fantasy wereld waarin ze leeft te redden. In haar reis door de grote magische valei verzamelt ze aanwijzingen die haar helpen om het mysterie van het verval om haar heen te ontrafelen.

Als speler baan je je met je keyboard een baan door de wereld; je typt niet alleen om te bepalen waar je heen gaat, ook gevechten draaien om de woorden die je uit je toetsenbord wringt.

Nanotale is voor €19,99 te koop op Steam, GOG en Google Stadia.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).