Now Reading
Uit Nu! • Werp licht op het Sanity of Morris mysterie
0

Uit Nu! • Werp licht op het Sanity of Morris mysterie

by Alessandra van Otterlo30 maart, 2021

Alterego Games heeft een nieuwe game afgeleverd. Sanity of Morris is een adventure game met psychologische horror twist.

Sanity of Morris vertelt het verhaal van John Morris. Tijdens de zoektocht naar zijn vader wordt Morris geconfronteerd met situaties die moeilijk te begrijpen of zelfs te geloven zijn. Aan de speler de taak om met een zaklamp letterlijke en figuurlijke licht te werpen op dit mystery. Daarmee loop je wel het risico om door je vijanden ontdekt te worden.

Bij development van Woven liep developer Alterego Games tegen een flink aantal uitdagingen aan, maar gelukkig verliep development van Sanity of Morris een stuk soepeler: het duurde maar een jaar om de game te ontwikkelen.

Sanity of Morris is voor €14,99 te downloaden voor PC (Steam), PlayStation 4 en Xbox One en Series S|X.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).