Nieuws
Now Reading
Total Mayhem Games werkt aan vierde ‘We Were Here’ game
0

Total Mayhem Games werkt aan vierde ‘We Were Here’ game

by Alessandra van Otterlo11 maart, 2021

Developer Total Mayhem Games werkt aan een nieuwe game in We Were Here-serie. We Were Here Forever komt eind van het jaar uit.

De eerste drie We Were Here-games bevolken nu zo’n beetje elk plaform waar ze maar naar geport kunnen worden, dus het was tijd voor een nieuw deel.  We Were Here Forever behoudt de vertrouwde Castle Rock locatie en ook de walkie talkies zijn terug, maar het wordt volgens Total Mayhem Games een ‘next level experience’ met een nog intrigerender verhaal, en spiksplinternieuwe puzzels die je samen met je vrienden op moet lossen. De game gaat in ieder geval next gen, want de We Were Here Forever komt naast Steam, PlayStation 4 en Xbox One, ook uit op PlayStation 5 en de Xbox Series X|S.

Managing Director Lucia de Visser over de nieuwe game: “Ons doel met We Were Here Forever is  de coöperatieve gameplay verder te verfijnen met een meeslepender, levendiger en somberder Castle Rock, speciaal ontworpen voor een nieuwe generatie hardware.”

De release van de game staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar, als we PlayStation mogen geloven is de releasedatum 12 oktober.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).