Now Reading
Uit Nu! • Minit racet voor het goede doel
0

Uit Nu! • Minit racet voor het goede doel

by Alessandra van Otterlo19 februari, 2021

Minit, de game die Kitty Calis, Jan Willem Nijman, Jukio Kallio en Dominik Johann in 2018 uitbrachten heeft een spin-off: Minit Fun Racer.

Minit Fun Racer is een side scrolling endless runner die niet helemaal endless is, want het blijft ten slotte Minit. Op je scooter scheur je door het verkeer van de drukke stad en door de stille woestijn om op tijd te zijn voor de zonsondergang aan het strand. En onderweg verzamel je je muntjes.

De echte klinkende munten die de verkoop van Minit Fun Racer opleveren gaan (voor nu en voor altijd) naar wisselende goede doelen.

Minit Fun Racer is te downloaden op Steam voor €2,39, €8,19 of €16,79. Wat je ook betaalt, je krijgt precies dezelfde game, maar des te meer te neertelt, des te meer er overblijft voor een betere wereld. Minit Fun Racer is ook te downloaden op Itch.io voor een prijs vanaf $2,99.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).