Now Reading
Uit Nu! • Nuts is een mysterieus avontuur over eekhoorns
0

Uit Nu! • Nuts is een mysterieus avontuur over eekhoorns

by Alessandra van Otterlo15 februari, 2021

In Nuts, de nieuwe game van Jonatan ‘Joon’ Van Hove, onderzoek je het mysterieuze leven van eekhoorns.

In het narratieve surveillance avontuur trek je als onderzoeker diep de Melmoth Forest in om de gangen na te gaan van een groep eekhoorns. Overdag breng je je camera in gereedheid om ’s avonds te kijken wat de pluimstaarten allemaal hebben uitgevroten. Waar verstoppen ze hun nootjes? Welke verwarrende routes bewandelen ze? En waarom doen ze zo raar…

Al het beeld dat je verzamelt kam je door voor de informatie die je nodig hebt om je missie te voltooien. Het bewijs dat je vindt stuur je door naar Dr Nina Scholz, je baas die achter is gebleven bij het onderzoeksinstituut. Samen ontrafelen jullie het geheim van de eekhoorns.

Joon is een Belgische developer die tegenwoordig in IJsland woont. Hij ontwikkelde Nuts samen met Pol, Muuutsch, Char en Torfi.

De game is beschikbaar op Apple Arcade, Steam (€16,79), de Nintendo eShop (€19,99), Itch.io ($19,99) en de Humble store (€16,79).

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).