Now Reading
Uit Nu! • We Were Here gratis te downloaden voor PlayStation
0

Uit Nu! • We Were Here gratis te downloaden voor PlayStation

by Alessandra van Otterlo9 februari, 2021

Het avontuur begon in februari 2017, toen een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam We Were Here gratis uitbracht op Steam. Vier jaar later groeit de serie nog steeds.

Na het gratis eerste deel werkt Total Mayhem Games nog steeds aan de game en nieuwe releases. Er zijn inmiddels twee sequels uitgebracht: We Were Here Too en We Were Here Together. De hele serie kwam als eerste uit voor PC. Sinds juni vorig jaar zijn alle drie de games ook te spelen op Xbox One, en vanaf 23 februari kunnen PlayStation spelers ook puzzelen in Castle Rock. Om dit te vieren is het eerste We Were Here deel tijdelijk gratis te downloaden in de PlayStation Store.

Total Mayem Games Managing Director Lucia de Visser over de gratis verrassing: “We Were Here verbindt mensen. Helemaal in tijden waarin Covid-19 dwingt tot gescheiden zijn en isolatie, doet het mensen goed om samen te verkennen, puzzels op te lossen, en simpelweg contact te hebben met anderen. Daarom zijn we zo blij dat we de eerste We Were Here gratis aan kunnen bieden aan iedereen op PlayStation.”

Hoeveel de We Were Here games gaan kosten is nog niet bekend. Wel heeft de developer laten weten dat er een bundel komt waarmee spelers alle drie de games met korting kunnen kopen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).