Now Reading
Uit Nu! • Nederlandse port-helden remasteren ‘No More Heroes’
0

Uit Nu! • Nederlandse port-helden remasteren ‘No More Heroes’

by Alessandra van Otterlo11 november, 2020

Eigen games maakt Engine Software niet veel meer, maar ze porten er flink op los in Doetinchem. Soms wel met twee games tegelijk.

Engine werkte al eerder samen met Goichi Suda (ook bekend als Suda51) voor de remaster van killer7  Dat beviel kennelijk goed, want de Japanse developer en zijn studio Grasshopper Manufacture klopten weer bij Engine aan. Dit keer voor de remaster van twee No More Heroes-titels.

Om iedereen vast op te warmen voor de No More Heroes III-release van volgend jaar zijn de prequels No More Heroes en No More Heroes 2: Desperate Struggle en uitgebracht op de Nintendo Switch. Beide ports zijn ontwikkeld door Engine Software.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).