Now Reading
Uit Nu! • Ronimo’s nieuwe game Blightbound uit in early access
0

Uit Nu! • Ronimo’s nieuwe game Blightbound uit in early access

by Alessandra van Otterlo30 juli, 2020

Nog geen drie maanden na de aankondiging is Blightbound van Ronimo Games uit in Steam Early Access.

Blightbound is een multiplayer dungeon crawler waarin drie helden van hun veilige berg af moeten komen om samen de gruwelen van de mysterieuze Blight-mist het hoofd te bieden. Ronimo heeft een duidelijk beeld voor de titel voor ogen: een snelle co-op game met een donker en sombere uitstraling. Uitdagend en tegelijkertijd toch toegankelijk. De early access periode helpt hen om samen met de community de beste versie van die visie neer te zetten.

Blightbound is te spelen als online multiplayer en met vrienden thuis op de bank. Er zijn op dit moment 6 dungeons, 9 helden, en het crafting systeem, maar daar wordt gaandeweg flink wat content aan toegevoegd. Vóór de release van versie 1.0 staan er in ieder geval twee updates gepland. De early access fase gaat ongeveer een jaar duren.

Blightbound is te koop op Steam voor €19,99. Tot 5 augustus krijg je 10 procent korting op de game, en  als je heel snel bent kan je de komende uren een 3-pack kopen voor €27,99.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).