Nieuws
Now Reading
Aankondiging nieuwe Team Reptile-game gaat viraal
0

Aankondiging nieuwe Team Reptile-game gaat viraal

by Alessandra van Otterlo23 juli, 2020

Team Reptile, developer van onder andere Lethal League, heeft hun nieuwe game Bomb Rush Cyberfunk aangekondigd. En dat ging niet ongemerkt voorbij.

De tweet met de aankondiging is inmiddels al meer dan 100.000 keer geliked en ruim 41.000 keer geretweet. De video heeft op het moment van schrijven 2,3 miljoen views, en de trailer is op YouTube al bijna 57.000 keer bekeken. En alle deze cijfers lopen nog op.  En volgens Tim Remmers, oprichter van Team Reptile, was dit slechts bedoeld test tweet.

Als je je afvraagt waarom Bomb Rush Cyberfunk zo enthousiast wordt ontvangen: combineer de populariteit van Team Reptile met die van Jet Set Radio, en voeg daar originele JSR-componist Hideki Naganuma aan toe.

Bomb Rush Cyberfunk komt volgend jaar uit op meerdere platforms. Wanneer precies en op welke platforms is nog niet bekend. Op Steam kan je de game in ieder geval alvast wishlisten.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).