Nieuws
Now Reading
Dreamscaper wint Indigo 2020 Award
0

Dreamscaper wint Indigo 2020 Award

by Alessandra van Otterlo2 juli, 2020

Door het coronavirus vond het DGG Indigo event dit jaar volledig online plaats. Ook de showcase. Bezoekers konden de 26 geselecteerde games spelen op het platform van Utomik. Maar ze mochten niet bepalen welke game het beste was. Die keuze was dit jaar aan een vakjury.

De jury voor de Indigo 2020 Award bestond uit developer Adriaan de Jongh, Bobby Wertheim (Head of Content bij SEGA Europe), Rox van der Helm (Hoofdredacteur van XGN), DGGs eigen JP van Seventer, en streamers GoedGemutst en SevenS1ns.

Zij selecteerden drie kanshebbers: Jello van de in Nederland gevestigde Russische indie developer Anton Gavrilov, Despot’s Games van het eveneens Russische Konfa Games, en Dreamscaper van VS developer Afterburner Studios. Laatstgenoemde ging er met de award vandoor. De jury was met name te spreken over de graphics van de winnende game en het ‘boss battle design’.

Dreamscaper is een op roguelites geïnspireerde surrealistische ARPG met moderne hack’n’slash combat die zich afspeelt in dromenland.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).