Nieuws
Now Reading
Dit is de line-up voor de Indigo showcase 2020
0

Dit is de line-up voor de Indigo showcase 2020

by Alessandra van Otterlo4 juni, 2020

Dutch Game Garden heeft bekendgemaakt welke games zijn geselecteerd voor de Indigo Showcase.

De selectie bestaat uit 26 games, ontwikkeld door developers uit Nederland, België, Zuid Korea, de Verenigde Staten, Rusland, Finland en Chili. Zeven van de games zijn ontwikkeld door studenten-teams. Bezoekers van Indigo hebben via Utomik tussen 22 juni en 3 juli zeven dagen lang gratis toegang tot de games.

Alleen PC

De selectie was volgens de organisatie dit jaar vooral lastig omdat Indigo volledig online gaat. De samenwerking met Utomik zorgt ervoor dat de showcase online door kan gaan, maar om mee te kunnen doen moet er wel een PC-build van de game zijn. Fysieke installaties, mobiele games en console-games maakten dit jaar daarom geen kans.

Streams en Discord

De developers kunnen niet de hele dag naast hun games staan, maar ze kunnen wel op een andere manier contact leggen met het publiek. Streamers als het duo GoedGemutst en Sevens1ns spelen de hele dag de games uit de showcase en nodigen de developers uit om over hun games te vertellen. Daarnaast is er een speciaal Discord-kanaal waar developers vragen beantwoorden.

Overzicht van de games

Dit is de volledige Indigo-selectie (in willekeurige volgorde).

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).