Nieuws
Now Reading
Ronimo Games onthult eerste beelden van nieuw IP
0

Ronimo Games onthult eerste beelden van nieuw IP

by Alessandra van Otterlo14 mei, 2020

Vandaag heeft Ronimo Games hun nieuwe game aangekondigd: Blightbound, een game die ze ontwikkelen in samenwerking met uitgever Devolver Digital.

Blightbound is een multiplayer (local en online) dungeon crawler. De Steam early access release staat gepland voor dit jaar.

Ronimo Games werd in 2007 opgericht, maar dit is pas hun derde game (als we Snowball Earth niet meerekenen). Of eigenlijk moeten we franchise zeggen, want elke Ronimo-titel bestond uit meer dan slechts een enkele game. Het laatste IP, Awesomenauts, werd in juni 2011, tijdens E3 aangekondigd. De release van de game een jaar later was nogal spannend, omdat vlak voor de launch van de game hun uitgever bijna failliet ging. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en hield Awesomenauts de studio acht jaar draaiend.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).