Now Reading
Uit Nu! • Sakari games lanceert tweede game in een maand tijd
0

Uit Nu! • Sakari games lanceert tweede game in een maand tijd

by Alessandra van Otterlo24 april, 2020

Nog geen maand geleden bracht Vlaamse developer Sakari Games Trailer Trashers uit en nu is er alweer een nieuw game: Rover Wars.

De developer omschrijft de game als een combinatie tussen een MOBA en een RTS-game. In deze multiplayer voor  maximaal 8 spelers draait het om bouwen, managen van resources en het uitstippelen van de beste tactiek om in een hectisch gevecht de vijand te verslaan.

Rover Wars is een game voor spelers die houden van actie en strategie, maar die geen zin hebben om uren te investeren. Nieuwe spelers kunnen gelijk aan de slag en een gemiddeld potje duurt 5 tot 20 minuten. De game is gebouwd voor couch co-op, maar de Steam-versie biedt via Remote Play ook de mogelijkheid voor online multiplayer.

Er is een campaign mode waarin het spel je steeds meer uitdaagt, en een battle mode waarin spelers in twee teams van max vier personen elkaar te lijf te gaan. Vrienden die het liever niet tegen elkaar opnemen kunnen samen ten strijde trekken tegen de AI.

Rover Wars is voor €5,69 te downloaden op Steam. De Switch-versie vind je voor €9,99 in de Nintendo eShop.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).