Now Reading
Uit Nu! • Bart Bonte lanceert nieuwe kleurengame: “Groen is ook de kleur van hoop”
0

Uit Nu! • Bart Bonte lanceert nieuwe kleurengame: “Groen is ook de kleur van hoop”

by Alessandra van Otterlo23 maart, 2020

Bontegames heeft weer een nieuwe game af in de kleurenpuzzelserie voor mobiel. Na geel, rood, zwart en blauw is de nieuwste game Green.

Toevallig ook de kleur van hoop

Volgens Bart Bonte, de man achter Bontegames, is er geen speciale reden dat groen nu aan de beurt is. “Ik ben natuurlijk al maanden aan de game aan het werken, maar de afgelopen weken is dit wel in een stroomversnelling gekomen. Het voelt raar om deze game te lanceren tijdens een pandemie, maar ik hoop dat mijn gratis game in deze moeilijke tijden voor wat afleiding en vreugde kan zorgen. Groen is ook de kleur van hoop,” aldus Bonte.

Impulsieve werkwijze

Wat er nog in het verschiet ligt voor de kleurenserie weet de Vlaamse developer niet: “Ik werk nogal impulsief dus ik weet niet welke en hoeveel kleuren er nog zullen volgen. Ik val niet graag in herhaling dus er gaat pas een volgend kleurtje komen als ik weer 50 originele levels heb bedacht. Er liggen wel al andere projecten op de plank, dus er komen sowieso nieuwe dingen aan.”

Puzzel alles groen

Net als bij de andere games in de serie moet de speler het scherm in de kleur van de titel zien te veranderen. Voor elk van de 50 levels levert dit een andere puzzel op. Green is nu gratis te downloaden op de App Store en op Google Play.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).