Nieuws
Now Reading
Horizon Zero Dawn komt naar PC
0

Horizon Zero Dawn komt naar PC

by Alessandra van Otterlo11 maart, 2020

De geruchten die de ronde deden zijn officieel bevestigd door Hermen Hulst, Sony’s Head of Worldwide Studios: Horizon Zero Dawn van Guerrilla Games komt deze zomer naar PC.

Hulst bevestigde in een interview met PlayStation blog dat de game deze zomer uitkomt voor PC. Over de reden van een release buiten het eigen platform zegt hij: “Ik denk dat het belangrijk is dat we open blijven staan voor nieuwe ideeën om mensen kennis te laten maken met PlayStation en mensen misschien laten zien wat ze hebben gemist.”

Tegelijkertijd stelt Hulst PlayStation fans gerust: “De release van een first party AAA-titel op PC betekent niet gelijk dat alle games op PC uitkomen.” Tevens benadrukt hij dat ze nog voor de volle honderd procent achter de eigen hardware staan.

Horizon Zero Dawn Complete Edition is nu te wishlisten op Steam. De PC-editie bestaat uit de originele game, de The Frozen Wilds uitbreiding, en verschillende outfits, wapens en packs. Of de game ook op de Epic Game Store te koop zal zijn is nog niet bekend.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).