Now Reading
Uit Nu! • Triangle Studios geeft ‘It came from space’ een tweede leven
0

Uit Nu! • Triangle Studios geeft ‘It came from space’ een tweede leven

by Alessandra van Otterlo7 februari, 2020

Triangle Studios bracht it came from space and ate our brains begin 2015 in eigen beheer uit. Volgens onderzoek van Matthijs Dierckx waren acht maanden na launch zo’n 50.000 exemplaren van de game gedownload.

Er zat echter echt meer in volgens CEO Remco de Rooij: “De game is vijf jaar geleden in totaal andere vorm uitgekomen op Steam. In de tussentijd hebben we veel nieuwe content ontwikkeld, zoals een campaign mode, een nieuwe soundtrack, meer levels, betere visuals. We zien het zelf als het opnieuw uitbrengen van een toffe couch co-op titel, die eigenlijk meer aandacht verdiende.”

Nu ook op console

Daarom is er vijf jaar na de originele launch een re-release op Steam. Dit keer niet in eigen beheer, maar met het Poolse All In! Games als uitgever. Deze brengt de game tegelijkertijd naar Switch, PlayStation4, Xbox One. Op alle platforms kost de game €14,99

Dood aan de aliens!

It came from space and ate our brains is een arcade top-down shooter. Je kan de niet aflatende hordes aliens die het op je hersens gemunt hebben in je eentje uit het veld ruimen, maar de game is eigenlijk ontworpen voor local co-op met max vier spelers. Via Steam Remote Play Together kan je ook online met anderen spelen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).