Now Reading
Uit Nu! • Kenney Vleugels trakteert op gratis eten
0

Uit Nu! • Kenney Vleugels trakteert op gratis eten

by Alessandra van Otterlo13 januari, 2020

Kenney Vleugels maakt assets. Of je nu werkt aan een platformer, een RPG of een race game, de kans is groot dat Kenney er een pack voor heeft. Van modellen om je wereld mee te bouwen tot wapens, boten, characters, en zelfs voice overs.

Het nieuwste asset pack van Kenney is de Food Kit. Daarin 200 verschillende modellen van potten, pannen, messen en meer exotisch keukengerei als een tajine, losse ingrediënten, maar ook van kant en klare etenswaren als pizza, een mannetje van peperkoek, bacon en een spiegeleitje. Er is zelfs een model van de oer-Hollandse frikandel speciaal in een plastic bakje.

Net als alle andere assets van Kenney is ook dit pack gratis te downloaden.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).