Nieuws
Now Reading
Horst Streck stapt op, DGA op zoek naar nieuwe voorzitter
0

Horst Streck stapt op, DGA op zoek naar nieuwe voorzitter

by Eric Bartelson31 oktober, 2019

De Dutch Games Association (DGA) is op zoek naar een nieuwe voorzitter, nadat de huidige voorzitter Horst Streck er na bijna zes jaar mee ophoudt.

In een bericht maakte Streck zijn opstappen bekend: ‘Ik houd het voor gezien. Mijn nieuwe functie en extra ambities slokt mijn aandacht volledig op’. Op de website van de DGA staat een vacature voor de positie.

De voorzitter is tevens het ‘gezicht’ van de Vereniging, naar de pers, media en overige stakeholders toe. Er wordt van de voorzitter een actieve rol verwacht waarbij hij of zij tevens gebruik maakt van het eigen netwerk. Er dient rekening gehouden te worden met een onbezoldigde tijdsinvestering van ca. 16 uur per maand.

Verder wordt er ook gezocht naar een nieuwe Divisiemanager Entertainment.

Bekijk beide openstaande posities hier.

-We hebben Horst Streck om een reactie gevraagd-

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.