Nieuws
Now Reading
Monomals van Picomy is launch-titel Apple Arcade
0

Monomals van Picomy is launch-titel Apple Arcade

by Redactie11 september, 2019

Na de Apple Keynote van gisteravond weten we meer over Apple Arcade. De techgigant uit Cupertino deelde onder andere de launch-datum, de prijs en maakte een aantal games bekend, waaronder Monomals van Picomy.

Meer dan 100 games

Apple Arcade komt uit op 19 september. Voor een bedrag van €4,99 krijgen jij en maximaal vijf familieleden toegang tot meer dan 100 games – zonder advertenties en zonder IAPs – die je kan spelen op iPhone, iPad, Mac, en Apple TV. Later dit najaar kan je tijdens het spelen zelfs van device wisselen.

Neerlands trots

Op dit moment zijn er 46 titels bekend en een van hen is Monomals van Nederlandse studio Picomy. Over deze game is weten we op het moment niet veel meer dan dat je Monomals bij elkaar vist en daarmee muziek kan maken.

Picomy kennen we van hun eigen game Heroki, en de studio was betrokken bij development van Sonic Mania.

Jouw game op Apple Arcade?

Helemaal onderaan de Apple Arcade pagina ook een oproep voor developers. Ze zijn op zoek naar geweldige games die nog niet uit zijn. Meer informatie vind je hier.

About The Author
Redactie