Nieuws
Now Reading
Dit zijn de games voor de jubileum editie van Indigo
0

Dit zijn de games voor de jubileum editie van Indigo

by Alessandra van Otterlo17 juni, 2019

Op 28 juni vindt in Utrecht de tiende editie van Indigo plaats; voor de gelegenheid omgedoopt tot IndigoX. De showcase bestaat uit 31 speelbare games, waarvan er negen uit het buitenland komen.

Dit zijn minder games dan voorgaande edities, toen de selectie uit zo’n 40 games bestond. Tom Jongens, communication manager van Dutch Game Garden legt uit waarom: “De voornaamste reden hiervoor is simpelweg de nieuwe xConnect-track in het programma waarvoor ruimte gemaakt moest worden. Niet alleen in tijd en budget maar ook op de locatie. Daarnaast hadden we ook iets minder bezoekers verwacht omdat we ons meer willen richten op professionals en minder op jonge studenten. Maar aan de kaartverkoop te zien loopt het nog steeds in lijn met vorig jaar, dus wellicht tikken we alsnog dezelfde cijfers aan.”

Mini-congres

Naast de showcase en xConnect is er ook xTalks, waarin zes verschillende sprekers elk in een talk van 30 minuten hun kennis delen.

Korting voor Control-lezers

Control-lezers die nog een kaart willen kopen voor xConnect kunnen dat via deze link doen. Dat levert een korting van 25 procent op. Met een xConnect-ticket heb je toegang tot alle IndigoX onderdelen én kan je meetings plannen met de aanwezige publishers.

De Indigo games van dit jaar zijn (in volledig willekeurige volgorde):

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).