Nieuws
Now Reading
E3 2019 • Hollands en Vlaams glorie bij de PC Gaming Show
0

E3 2019 • Hollands en Vlaams glorie bij de PC Gaming Show

by Alessandra van Otterlo11 juni, 2019

Tijdens de PC Gaming Show op E3 kwamen er een aantal bekende Nederlandse gezichten, namen en games voorbij.

Age of Wonders: Planetfall

Namens Triumph Studios kwamen Game director Lennart Sas en senior designer Tom Bird het podium op voor een update voor Age of Wonders: Planetfall . Het volledige interview is hier terug te kijken.

Baldur’s Gate 3

Swen Vincke, oprichter en CEO van Larian Studios deed samen met Mike Mearls, creative director Dungeons & Dragons bij Wizards of the Coast, een recap van de aankondiging van Baldur’s Gate 3. Ook dit keer geen informatie over een release date. “De game is af wanneer ‘ie af is,” aldus Vincke. Klik hier voor het volledige on-stage interview.

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy

Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy is de opvolger van Unexplored van Ludomotion. De game werd tijdens de PC Gaming Show aangekondigd met een trailer. Meer over deze game later vandaag in een apart artikel. Klik hier om de trailer uit de PC Gaming Show vast wil bekijken.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).