Nieuws
Now Reading
Emissive Games zoekt geld via Kickstarter voor debuutgame Retro Rockets
0

Emissive Games zoekt geld via Kickstarter voor debuutgame Retro Rockets

by Redactie9 april, 2019

De jonge studio Emissive Games uit Breda is op zoek naar 50.000 euro voor de voltooiing van hun debuutgame Retro Rockets. De Kickstarter campagne is een week geleden van start gegaan maar het gaat nog niet heel best.

Aan de looks van de game zal het niet liggen, want Retro Rockets ziet er prima uit. Het heeft een retro futuristische feel die in de verte doet denken aan Space Channel 5. Het is een 3 vs 1 multiplayer game waarin het drietal opgejaagd wordt door een moordlustige robot. De drie zogeheten Retronauten moeten samenwerken om het beveiligingssysteem van het ruimteschip weer online te krijgen. Destructo, de moordlustige robot waar ik het eerder over had, moet zorgen dat dat niet gebeurt.

De teamleden van Emissive Games hebben elkaar ontmoet op de NHTV in Breda en besloten na hun studie samen te werken aan Retro Rockets. De game is al twee jaar in development. Check de demo van de game via Steam en check de Kickstarter als je wilt helpen.

 

About The Author
Redactie