Nieuws
Now Reading
Tomas Sala wint twee Game Connection Awards met The Falconeer
0

Tomas Sala wint twee Game Connection Awards met The Falconeer

by Eric Bartelson19 maart, 2019

Tomas Sala, medeoprichter van Little Chicken maar nu opererend onder zijn eigen naam, heeft gisteravond in San Francisco twee Game Connection 2019 Development Awards gewonnen voor zijn soloproject The Falconeer.

De prijzenregen rond de Game Developers Conference is voor Nederland (ja we maken er gewoon een nationaal ding van) goed van start gegaan met awards voor Best Console/PC Hardcore en Best Hardcore Game voor The  Falconeer. Tomas Sala ontwikkelt de game in zijn eigen tijd onder zijn eigen naam, maar wordt gesteund vanuit Little Chicken.

Sala gaf eerder al aan op zoek te zijn naar een uitgever voor het spel. Met twee awards op zak gaan de meetings die hij heeft ingepland op Game Connection en GDC vast een stuk soepeler.

Al eerder zetten we alle genomineerde games voor de verschillende awards ronds de GDC op een rijtje. Daar kun je ook checken wie de volgende kanshebber is.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.