Now Reading
Uit Nu! • Go Slice is eerste puzzelgame van Lucky Kat
0

Uit Nu! • Go Slice is eerste puzzelgame van Lucky Kat

by Alessandra van Otterlo22 februari, 2019

We kennen Lucky Kat Studios voornamelijk van de one-button action games. Met Go Slice hebben ze een nieuw genre aan hun repertoire toegevoegd: de puzzelgame.

In Go Slice aan de speler de schone taak om hun poppetje veilig naar een vlag te krijgen. Dit door middel van het op de juist wijze knippen van stroken papier om gapende gaten of hoogteverschillen te overbruggen of ze als als gewicht te gebruiken om andere elementen in het speelveld op de juiste plaats te krijgen.

Je kan dit doen door meerdere knipjes, maar als je de maximale drie sterren wilt halen moet je het in minder doen; of je kijkt aan het einde van een level een advertentie om daarmee de extra sterren te verdienen.

Coins en advertenties

Voor het volbrengen van een level krijg je muntjes. Die kan je gebruiken om nieuwe characters kopen. Nadat je vijf levels hebt open je met het kijken van een advertentie een chest en mag je vervolgens een draai aan het prijzenrad geven voor nog meer coins.

Vind je een level te lastig, dan kan je het overslaan door het kijken van een advertentie. Kom je er even niet uit, maar ben je door je gratis hints heen dan krijg je na het kijken van een korte video een extra hint.

IAPs of abonnement

Go Slice is gratis te downloaden in de App Store of op Google Play. Wil je af van de advertenties die tussen de levels door spelen, dan kan dat door betaling van €2,99.

Naast in app purchases voor coins biedt Lucky Kat een Go Slice abonnement aan. Voor €7,99 per maand zijn spelers dan van de advertenties verlost en krijgen daarnaast exclusieve characters plus elke dag 100 coins en twee hints.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).