Nieuws
Now Reading
Dit zijn de winnaars van de Belgische Game Awards
0

Dit zijn de winnaars van de Belgische Game Awards

by Redactie18 februari, 2019

Vrijdagavond werden de Belgische Game Awards uitgereikt. Dit zijn de winnaars.

De award voor Best Non-Entertainment ging naar Pixel Picasso van Happy Volcano. Zij waren met The Almost Gone ook genomineerd voor Most Promising en Best Mobile/Handheld, maar wisten die nominaties niet te verzilveren. Most Promising ging naar Flotsam van Pajama Llama Games. De award voor de beste mobiele game was voor Trivia Switch van Triangle Factory.

De Beste Student game was volgens de jury Point Of View, een VR afstudeerproject van Jeff Jacobs, student aan LUCA School of Arts. Space Pirate Trainer van I-Illusions kreeg de award voor Best AR/VR/MR. Best Business ging naar het succesvolle Liftoff: FPV Drone Racing van LuGus Studios.

Niets ten nadele van de andere genomineerden, maar het zal niemand verbazen dat de award voor Best PC/Console werd uitgereikt aan Larian Studios voor Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition.

Beeld via FLEGA Twitter

About The Author
Redactie