Now Reading
Uit Nu! • Tannenberg verlaat early access
0

Uit Nu! • Tannenberg verlaat early access

by Alessandra van Otterlo14 februari, 2019

Toen Tannenberg eind 2017 uitkwam op Steam Early Access was de planning voor de full release het eerste kwartaal van 2018, maar dat duurde ietsje langer.

Tannenberg was al getest in een closed beta en de Early Access periode was voornamelijk bedoeld om balance, sound en performance te verbeteren, en om een nieuwe user interface te testen. Maar de overhaul van de UI nam meer tijd in beslag dan gedacht en ondertussen moest er ook gewoon verder gewerkt worden aan Verdun.

Hiermee veranderde wat een korte early access had moeten zijn in meer dan een jaar doorontwikkelen aan de game, inclusief nieuwe content tijdens de early access periode. De full release komt ook met nieuwe content in de form van de Bulgaren. Die brengen niet alleen hun manschappen mee, maar ook een nieuwe map en nieuwe wapens.

Tannenberg is voor een full price van €16,79 te downloaden op Steam, maar als je er snel bij bent, dan krijg je 15 procent korting.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).