Nieuws
Now Reading
2Awesome Studio werkt aan nieuwe game en is nu ook indie publisher
0

2Awesome Studio werkt aan nieuwe game en is nu ook indie publisher

by Redactie31 oktober, 2018

Nu 2Awesome Studio Dimension Drive heeft uitgebracht op zo’n beetje elk platform waren toe aan een nieuwe uitdaging, of liever gezegd twee nieuwe uitdagingen.

Indie publisher

De Spaanse Amsterdammers werken met het Oostenrijkse Awfully Nice Studio samen om hun 2D side scrolling action shooter The Bug Butcher naar Switch te brengen. Awfully Nice bracht zelf de game uit op Steam, Noodlecake regelde de release op mobiel , het Friese Triangle Studios verzorgde de port en publishing voor Xbox One en PS4, en nu gaat 2Awesome Studio er dus voor zorgen dat de game ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

Eerste footage nieuwe game

Daarnaast werkt 2Awesome aan een eigen nieuwe Switch-game met de titel R3, wat staat voor Run-Rewind-Repeat. Buiten onderstaande korte video van pre-alpha footage en de titel is nog niets bekend over de game.

About The Author
Redactie