Now Reading
Uit Nu! • De nieuwe Bart Bonte puzzel is Black
0

Uit Nu! • De nieuwe Bart Bonte puzzel is Black

by Alessandra van Otterlo3 oktober, 2018

Bart Bonte haalde met zijn catalogus aan puzzelgames al miljoenen downloads. Nu heeft hij met Black een nieuwe game aan die line-up toegevoegd om dit aantal verder te laten groeien.

Bontegames zijn er in alle soorten en maten, waaronder een serie met kleur als thema. Eerst was er Yellow, toen was Red aan de beurt en nu heeft Bonte Black aan het kleurenpalet toegevoegd. En hoewel Bonte Vlaming is, is het feit dat deze kleuren samen de Belgische vlag vormen volgens de developer puur toeval.

Maak alles zwart

Het doel van Black is simpel: maak in de 50 verschillende levels het scherm zwart. Dat doe je door middel van tappen en swipen, maar hoe dat precies moet is aan de speler om uit te vinden. Kom je er even niet uit, dan krijg je na het kijken van een advertentie een hint. Bonte heeft aangegeven om meer kleurenpuzzels te blijven maken, maar welke kleur er nu aan de beurt is wil hij niet verklappen.

Black is gratis te downloaden in de App Store en op Google Play. Betaal je eenmalig €1,99 dan krijg je alle hints zonder het kijken van advertentie-video’s.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).