Nieuws
Now Reading
Cook & Becker breidt assortiment uit met notebooks
0

Cook & Becker breidt assortiment uit met notebooks

by Alessandra van Otterlo27 september, 2018

Next-gen art dealers Cook & Becker breiden het assortiment uit met officieel gelicentieerde notebooks. De eerste games die een C&B notebook krijgen zijn Horizon Zero Dawn en The Witcher III: Wild Hunt.

Ieder notebook heeft twee verschillende uitvoeringen: een limited edition en een collector’s edition. De eerste bevat een notebook met een aantal op de game gebaseerde accessoires. Voor de Horizon Zero Dawn is dat een potlood met zilverkleurige pijlprint en een paperclip in de vorm van een Focus. De collector’s edition heeft extra goodies, een tweede speciale notebook, plus een klein formaat C&B concept art print.

Waarom notebooks?

Cook & Becker vindt de notebooks een mooie en logische aanvulling op de art prints en de art boeken die ze verkopen: “We houden van de creativiteit en het vakmanschap dat komt kijken bij de ontwikkeling van games en films. De producten die we maken draaien om kunst en creativiteit en notebooks zijn daar onderdeel van. Bij het maken van de fine art prints en de art-boeken ontvangen we vaak heel schetsen en ontwerpen, overgedragen in notebooks of op vellen papier. ”

Pre-orders en The Last of Us

De Horizon Zero Dawn notebooks en The Witcher notebooks zijn vanaf nu te bestellen, maar voor levering moet je wachten tot december. Voor een limited edition betaal je €26 en een collector’s edition kost €48,50. De limited editions zijn beperkte tijd beschikbaar, maar hebben geen beperkte oplage. Van de collector’s editions worden er maar 1250 stuks gemaakt. Later dit jaar zal Cook & Becker ook een The Last of Us notebook lanceren.

Beeld: Collector’s edition van Horizon Zero Dawn en The Witcher (uiteindelijke uitvoering kan iets verschillen van de afbeelding)

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).