Now Reading
John Romero kijkt tijdens Making Games Conference terug op 25 jaar Doom
0

John Romero kijkt tijdens Making Games Conference terug op 25 jaar Doom

by Redactie24 september, 2018

Op 24 en 25 oktober vindt in Munchen de tweede editie van de Making Games Conference plaats. Een van de sprekers is John Romero.

Als mede-oprichter van id Software en Doom-designer behoeft Romero nauwelijks verdere introductie. Op de Making Games Conference kijkt hij in een classic post mortem terug op development van klassieker Doom, de game die dit jaar een kwart eeuw oud is.

Destiny, VR en stageplaatsen

Verder in het tot nu aangekondigde programma onder andere Manuel Thomasser van 3D animatie studio Digic Pictures, die praat over de cinematics die ze maakten voor Destiny 2: Forsaken. Ioulia Isserlis en Max Sacker van AnotherWorld VR vertellen hoe Virtual Reality de lijnen tussen film en games vervaagt. Samuel De Vos, Environment Artist bij Ubisoft Massive, legt uit wat je vooral niet moet doen om een stageplaats bij een AAA studio te bemachtigen.

Korting voor Control-lezers

Kaarten voor de Making Games Conference zijn te koop vanaf €79 voor professionals en vanaf €29 voor studenten. Control-lezers die naar  willen krijgen 15 procent korting wanneer ze in de online ticketshop kortingscode MGC_Control18 gebruiken.

Beeld via website John Romero

About The Author
Redactie