Nieuws
Now Reading
Gamedia maakt met ‘Heel Holland Bakt’ app kans op Televizier-Ring
0

Gamedia maakt met ‘Heel Holland Bakt’ app kans op Televizier-Ring

by Redactie17 september, 2018

Bij Gamedia in Alkmaar zijn ze retedruk, waarover binnenkort meer. Ze ontwikkelen niet alleen games, maar maken ook allerhande apps en werken aan digitale toepassingen.

Neem bijvoorbeeld de Heel Holland Bakt app waarin je recepten en handige instructievideo’s vindt die aansluiten bij het gelijknamige TV-programma van Omroep Max. De app heeft eveneens een ingebouwde kookwekker en een boodschappenlijstje. En als het dan klaar is kunnen mensen foto’s van hun eigen baksels delen.

Net dat beetje meer

Een game is het niet, maar de app maakt kans op een Televizier-Ring in de categorie Televizier Digital Impact Award, en verdient daarmee toch even aandacht. Wie de winnaar wordt bepaalt het publiek, dat kan stemmen tot 24 september. De winnaar wordt op 11 oktober bekendgemaakt.

Beeld bovenaan de pagina © Televizier

About The Author
Redactie