Nieuws
Now Reading
Video • Het designproces van ‘Lily’
0

Video • Het designproces van ‘Lily’

by Alessandra van Otterlo7 augustus, 2018

Charlotte Madelon is een game developer en artist die werkt aan Lily, een mobiele entertainment game die de anatomie van een bloem gebruikt om de gevolgen van jeugdtrauma’s te bekijken.

In haar talk op Control Conference liet Charlotte Madelon zien hoe ze zonder vooropgezet plan kwam van een gevoel tot de game die Lily nu is. Ze nam het publiek mee in de stappen van het ontwerpproces en liet zien hoe de game ontstond op basis van schetsen, inspiratie, onderzoek en het spelen van prototypes.

De video van Charlottes talk is hier terug te kijken op YouTube.

Meer video’s en foto’s

De meeste Control Conference 2017 video’s zijn al te vinden op ons YouTube-kanaal, maar je hebt er nog een paar van ons tegoed. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

Deze talk is mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).