Now Reading
Uit Nu! • Castaway Paradise nu ook uit op console
0

Uit Nu! • Castaway Paradise nu ook uit op console

by Redactie2 augustus, 2018

In een terugblik op 2017 vertelde Eric Diepeveen, CEO van Stolen Couch, dat ondanks het stoppen van de studio, Castaway Paradise toch nog naar console zou komen. En nu is het zover.

De port is van de hand van Codeglue. Diepeveen over de console-release: “Castaway Paradise op consoles was een no brainer. We hebben hier niet veel life simulators gezien, daarnaast is het geweldig dat we spelers de mogelijkheid geven om de game te spelen op welk platform ze maar willen.”

Chillen op een tropisch eiland

Voor wie Castaway Paradise niet kent: in de game kunnen spelers op een vredig tropisch eiland een heel eigen leven opbouwen, hun woning inrichten, planten kweken, insecten vangen en met de lokale bevolking optrekken. Als je in de game Animal Crossing of Harvest Moon herkent, dan kan dat goed kloppen. Deze games inspireerden Stolen Couch tot het maken van Castaway Paradise.

De game is voor €12,99 te downloaden voor PS4 en Xbox One.

 

About The Author
Redactie