Now Reading
Uit Nu! • Picomy brengt Heroki zelf uit op Nintendo Switch
0

Uit Nu! • Picomy brengt Heroki zelf uit op Nintendo Switch

by Alessandra van Otterlo31 juli, 2018

De release van Heroki op mobiel deed developer Picomy in 2015  samen met uitgever SEGA, maar de developer brengt zelf de game uit op Nintendo Switch.

De iOS versie van Heroki is nu ook volledig in handen van Picomy: “Die jaar na de release van Heroki wilde SEGA de game uit de App Store halen en ze besloten Heroki gratis aan ons terug te geven on zelf uit te brengen en te ondersteunen.” Het plan was om de game over te zetten naar het Picomy account, maar dat was technisch niet mogelijk, waardoor Heroki nu als re-release in de App Store staat.

Heroki to the rescue!

In de game kruipt de speler in de huid van Heroki,een jongetje met een propellor op zijn hoofd. Hij leidt hoog in de wolken in het dorpje Levantia een rustig leventje. Maar dan komen de kwade Dr. N. Forchin en zijn gemene sidekick Vapor in beeld en moet Heroki aan de slag om zijn geliefde dorp te redden.

De Switch-versie van Heroki is voor €9,99 verkrijgbaar in de Nintendo eShop. De geüpdate iOS versie kan je voor €5,49 downloaden in de App Store.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).