Nieuws
Now Reading
CoopScoop wint Indigo Award
0

CoopScoop wint Indigo Award

by Alessandra van Otterlo3 juli, 2018

Afgelopen vrijdag verzamelden ruim 1300 mensen zich in Utrecht om de 40 Indigo games te spelen. Iedere bezoeker mocht via een formulier een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete game. De game met de meeste stemmen, en dus de winnaar van de Indigo Award 2018, was CoopScoop.

VR kippenboerderij

CoopScoop is een VR game waarin je een kippenboerderij runt. Dat klinkt niet al te ingewikkeld, maar wanneer er een epidemie uitbreekt is het een hele kluif om je kippen gezond en gelukkig te houden. De game wordt ontwikkeld door Vague Studios, een indie developer bestaande uit studenten van het SintLucas Eindhoven.

 

Foto’s

Voor alle foto’s van Indigo 2018 kan je terecht op de Dutch Game Garden Flickr pagina.

Beeld boven het bericht: Maurice Smeets

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).