Nieuws
Now Reading
Video • Next Gen games door de ogen van spelers
0

Video • Next Gen games door de ogen van spelers

by Alessandra van Otterlo2 juli, 2018

Dajana Dimovska is Co CEO en Bizdev persoon bij NapNok Games. Een tijdje terug lanceerden ze samen met Sony Xdev PlayLink party-game Frantics.

Met deze PS4 exclusive begeeft NapNok zich op een geheel nieuw platform. In haar Control Conference talk vertelde Dimovska over Next Gen gameplay, bekeken door de ogen van spelers, in plaats van bepaald door hardware.

De video van Dajanas talk is hier terug te kijken op YouTube.

Meer video’s en foto’s

De meeste Control Conference 2017 video’s zijn al te vinden op ons YouTube-kanaal, maar je hebt er nog een paar van ons tegoed. Wil je een melding krijgen wanneer we nieuwe content beschikbaar maken, vergeet je dan niet te abonneren. Wil je de foto’s bekijken dan kan dat in het Control Conference 2017 album op Flickr.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).