Nieuws
Now Reading
E3 2018 • Wie vertegenwoordigt de Lage Landen eigenlijk in Los Angeles?
0

E3 2018 • Wie vertegenwoordigt de Lage Landen eigenlijk in Los Angeles?

by Redactie14 juni, 2018

I-Illusions – Space Pirate Trainer

Binnenkort te spelen op PlayStation VR: Space Pirate Trainer van het Vlaamse I-Illusions. Knal aliens uit de lucht in een soort Star Wars/Galaga mix.

 

Larian Studios – Divinity Original Sin II 

De console versie van Divinity Original Sin II komt uit op 31 augustus en op de booth van distributeur Bandai  Namco is de game speelbaar.

 

Little Chicken – Track Lab

Little Chicken is er al een tijdje mee bezig, maar nu is dan eindelijk het moment om het te demonstreren op E3. De Amsterdamse studio maakt Track Lab voor PlayStation VR. Het is een spel waarin je zelf muziektracks bouwt en afspeelt. Nog geen nieuws over de releasedatum.

tinyBuild – Rapture Rejects

CEO Alex Nichiporchik komt oorspronkelijk uit Letland maar woont al wat jaren in Nederland en runt tinyBuild vanuit hier. Tijdens de PC Gaming Show presenteerde tinyBuild Rapture Rejects, een 2D top down battle royale met de wereld van webcomic Cyanide and Happiness. Een van de leukste trailers van de E3.

 

Arjan Brussee – Fortnite

En opeens zat hij daar op de bank tijdens Nintendo Treehouse, Arjan Brussee. Arjan ‘Jazz Jackrabbit-maker, mede-Guerrilla Games-oprichter, mede-Boss Key-oprichter en inmiddels Fortnite-ombouwer bij Epic Games’ Brussee vertelde over de komst van de grootste gamesensatie naar de Nintendo Switch. Kijk hieronder hoe hij het ervan af bracht (spoiler: goed).

Leon Winkler – Ubisoft

Waar ook ter wereld Ubisoft neerstrijkt voor een evenement, congres of persconferentie, daar is Leon Winkler, director international events bij de Franse gamegigant. Ook dit jaar stond hij weer volop in het zonnetje de goede boodschap uit te dragen.

Cook & Becker – kunst bij Bethesda

Cook & Becker is de digitale kunsthandelaar uit Nederland, met prachtige gamekunst in gelimiteerde oplage waar  gamemakers graag aan meewerken. In de booth van Bethesda hangen kunstwerken van Bethesda games die nu dus gewoon online te koop zijn.

Plukit – Staxel

En zien we daar Staxel op de ign booth? Yep. Staxel wordt uitgegeven door Humble en dat is weer eigendom van… inderdaad ign. De game is momenteel in Early Access en wordt daar goed beoordeeld.

About The Author
Redactie